Job på hudklinikken

Speciallæge klinikken www.hudspecialist.dk søger vikar for personale.

Vi søger vikar for social og sundheds assistent eller anden med tilsvarende kompetencer – ung eller med erfaring fra et langt liv i tjenesten – til en vikar stilling . Du vil indgå i vores oplæringsteam inden du bliver bedt om at vikariere.

Du er god til at servicere patienter og er indforstået med arbejde på en travl arbejdsplads. Du må være indstillet på udover kerne-aktiviteterne, at arbejde med daglige gøremål i klinikken som ærinder, oprydning og oplæring og deltagelse i kurser / interne møder og externe kurser. Kerneaktiviteterne er behandling af patienter med vorter, lysbehandlinger, laserbehandlinger, allergitests, bookning, instrumenthåndtering m.m. samt tilhørende administration.

Kvalificerende er dit arbejde fra en tilsvarende arbejdsplads og din erfaring med elektronisk journalsystem.

Du har en professionel sundhedsuddannelse, kan arbejde selvstændigt og er positivt indstillet til en lille arbejdsplads som denne.   Vi forventer en loyal person med gode samarbejdsevner, som vil løse opgaverne med et smil.

Vi er et godt team på 4 modne personer. Klinikken er akkrediteret – og vi har tilladelse til bl.a. laserbehandlinger. Vi servicerer vores klienter/patienter professionelt og omsorgsfuldt.

Skriv ansøgning med CV og evt. anbefalinger eller ring til os :

Edgar Lauritzen, speciallæge i hudsygdomme

Frederikssundsvej 14a, 1. Tv,

2400 København NV

Tlf 35817573 eller mobil 20555901

  Navn fornavn(e):

  Navn efternavn(e):

  Født den:

  Mobiltelefon:

  Vejnavn nr

  Postnummer

  By

  Email

  Ansøgning

  Erhvervserfaring

  Uddannelse

  Læs mere om vores privatlivspolitik her

  Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på dette website.